Trappstädning i Stockholm ger glädje åt ett helt hus

Hur de gemensamma utrymmena i en fastighet i Stockholm ser ut är avgörande för trivseln. När du beställer trappstädning vet du att de blir väl skötta och rena.

En entré och ett trapphus säger mycket om dem som bor där och vilken standard det är på huset för övrigt. Vill man hålla rätt nivå och skapa trivsel är det därför viktigt att ha fungerande och pålitlig trappstäd i Stockholm. Ingen vill mötas av grus, skräp och kladdiga ledstänger när de kommer hem.

Både hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar har därför stor hjälp av att teckna avtal med ett seriöst företag för att få regelbunden städning och skötsel av trapphus och entréer. En fastighet förlorar fort i värde om den inte sköts både in- och utvändigt. De som bor i fastigheten motiveras också att hålla den standard som ägaren eller föreningen på det sättet signalerar.

Utbildad personal utför regelbunden lokalvård med trappstädning i Stockholm

När du bestämt dig för att anlita ett certifierat företag att utföra trappstädning i fastigheten ingår det alltid en inspektion av lokaler och närmaste omgivning för att bedöma hur städningen ska utföras på bästa sätt. Hur ofta man ska göra trappstäd i Stockholm beror på hur många som dagligen använder trapporna, om där finns hiss och vilken årstid det är.

Trappstäd innebär att alla trappor sopas och skuras regelbundet. Entrémattor dammsugs och skakas och hissen blir skurad och dammad. Spegelglas, dörrar, ledstänger och fönster blir rengjorda. Trapphuset blir rent och välkomnande och trivseln för de boende ökar.

29 Apr 2022