Ta hjälp av hantverkare i Stockholm

Tid är hårdvaluta. Varje sekund används så effektivt som möjligt. Trots att vila är viktigt. Hyra hantverkare i Stockholm kan frigöra timmar för lugn och ro.

Varje år gjordes någon form av renovering i huset. Detta år var inget undantag. Ann och Bosse hade tillsammans bestämt att både deras och barnens rum behövde tapetseras. Alla andra väggar hade fått ny stil året innan. Hantverkaren som gjort jobbet då hade varit duktig och ett självklart val även denna gång. Om han fanns tillgänglig.

Bosse ringde byggfirman följande dag. Han berättade om renoveringen förra året och att en kille som hette Micke hade gjort ett strålande jobb. Var han möjligen kvar hos dem och om så var fallet, var han ledig? Personen i andra änden lovade att hon kunde lösa det om de kunde vänta tio dagar. Något Bosse inte hade problem med.

Hantverkare i Stockholm hyrdes in igen

De tio dagarna passade paret perfekt då de fick tid att plocka undan och samtidigt förbereda så att jobbet blev så enkelt som möjligt för Micke. Ann bakade en blåbärspaj som hon mindes att hantverkare i Stockholm hade gillat. Tapeterna som skulle sättas upp togs med av hantverkaren när denne kom, då de var köpta på samma firma.

Så äntligen skulle hantverkaren börja jobba. Paret skulle vara på jobb under dagen. När Micke kom visade hon termosen med kaffe och den nygjorda blåbärspajen. Glass fanns i frysen. Under hela dagen funderade Ann hur sovrummet skulle bli. Micke skulle göra en fondvägg. Något de aldrig haft förr.

21 Jun 2022