Stor skillnad på mäklare i Stockholm

 

 

Dock; vid en försäljning så vill man alltid ha ut så mycket som möjligt. Förmodligen så är det pengar som inte syns, de kommer att stoppas in i nästa bostad och för att komma undan med en lägre bostadskostnad där då är det av värde att sälja så dyrt som möjligt. Naturligtvis.

Avgörande i detta är att man anlitar en mäklare och att det är där vi rekommenderar att man tänker ett varv extra och väljer en sådan med omsorg. Det skiljer nämligen väldigt mycket mellan olika mäklare i Stockholm och i de flesta fall så är det bättre att försöka bortse från det begärda arvodet och istället anlita en dyrare sådan.

Vi kan här säga att du ska sälja en bostad i Täby och att du ska välja mellan två olika mäklare som erbjudit sig att hjälpa dig – ett svårt val och vi anser att du ska basera detta på några punkter som du bör se till att mäklaren i fråga kan leva upp till. Punkter neligt följande och som nästan utan undantag kommer att ge dig mer pengar i slutändan då du summerar försäljningen av din bostad i Täby:

  • Tillgänglighet. Många mäklare har för mycket på sitt bord och i många fall så kan detta gå ut över klienter. Indirekt så kan en mäklare prioritera bort ditt objekt i Täby och lägga sin kraft på ett – på förhand – mer attraktivt objekt. Du ska inet på något sätt kräva exklusivitet – men du kan kräva att din mäklare i Täby anstränger sig, är tillgänglig och är beredd att lägga ner lite av sin fritid om det så krävs.
  • Ansträngning. Att sälja en bostad innebär mer än att lägga ut en annons på Hemnet. Vilka tjänster får du av din mäklare – har denne en professionell fotograf i sitt team, finns det en skicklig skribent, en homestylist och kan din mäklare – i det här fallet – området Täby? Se till att du får valuta för dina pengar.
9 Dec 2016