Städfirma hjälper hotell i Stockholm

Det är inte alltid som man behöver en städfirma i Stockholm som kommer och städar varje vecka. De kan även hjälpa till när det kör ihop sig tillfälligt.

Anna var chef för städavdelningen på det privata hotellet. Hennes personal var fantastisk och ställde upp i alla väder. Nu var det fullbokat lång tid framöver och även extrapersonal hade bokats in på schemat för att förebygga ett glapp och att rummen inte skulle bli städade i tid.

Tyvärr går det inte alltid som man tänkt sig, så även på hotellet. En magsjuka härjade som däckade personalen en efter en. De som var friska jobbade så mycket de orkade, men det fanns gränser för hur mycket de ville eller kunde jobba. Till slut fick Anna gå till sin chef och be om lov att hyra in en städfirma.

Proffsig städfirma hindrade katastrof

Det här var första gången i hotellets historia som en städfirma i Stockholm togs in. Därför fick Anna sitta sent en kväll och leta efter en städfirma som ville ta jobbet och var bra. Till slut trodde hon att hon skulle behöva kontakta flera och fråga. Men så plötsligt hittade hon en som gjorde hotell och konferensanläggningar.

De var som en skänk från ovan när de kom och städade. Vilken energi och kunskap de hade. Det är speciellt att städa hotellrum och de visste precis vad de gjorde. De tog dessutom hand om ett konferensrum som skulle användas nästa dag. Anna var så tacksam och hade nu en fantastisk backup om det skulle bli kris. Kom i kontakt med en städifirma via denna hemsida: stadhuset.se 

4 Jul 2022