Snygga markiser på Lidingö

Markiser runt om på Lidingö är inte bara snygga utan även funktionella. De skyddar mot sol och ger svalka. De kan sitta både på villor och kontorsfastigheter.

De nya kontoret på fjärde våningen var helt perfekt. De tyckte både chefen och de anställda. Allt var nytt och fräscht. Huset hade porttelefon och hiss, det kunde inte bli bättre. Det var vad alla trodde. Utsikten var fantastisk och skapade en avslappnad stämning även inne hos personalen på kontoret.

Ganska snart insåg de att det fanns en sak till som de behövde få fixad. Solen sken in i lokalen hela dagen och gjorde det svårt att se vad som stod på datorskärmarna. Dessutom var det under de varmaste dagarna nästintill olidligt att vistas där. Kanske kunde de hitta något bra som blockerade solen men inte utsikten.

Markiser ett enkelt sätt att få en bra arbetsmiljö

Lösningen kom när en av de anställda visade markiser på kontorsbyggnader i sin dator. Men fanns det ens företag här som kunde montera dem på fjärde våningen? Ett företag som sålde markiser på Lidingö kontaktades för att de skulle få veta mera. Företaget kunde mycket väl hjälpa dem men det var viktigt att informera hyresvärden.

Det var tvunget att vara en färg som passade in i husets övriga exteriör. Flera företag anslöt sig till diskussionerna om markiser till fastigheten på Lidingö. Hyresvärden sa ja och företaget de talat med fick mer jobb än de väntat. Efter uppsättningen rådde en trivsam stämning i huset. Inte bara tack vare skuggan, utan även för att de olika företagen hade lärt känna varandra.

13 Jul 2022