Snabb service på flyttfirma i Sollentuna

Ibland sker flyttar plötsligt och inte alltid planerat. Därför kan det vara tryggt att veta att det finns en flyttfirma i Sollentuna som kan rycka in vid behov.

Lena hade blivit överrumplad när Erik en dag berättat att han träffat en annan. Han flyttade från deras gemensamma villa samma dag. Hon insåg ganska snart att hon inte vare sig ville eller kunde bo kvar. Av den anledningen hyrde hon in sig hos en väninna som hade en källarvåning med egen ingång. Den var för tillfället tom på saker så hon behövde ha med sig en del möbler och annat. Hon och Erik hade träffats och skrivit ner hur de skulle dela sina saker. Därför visste hon precis vad som behövde flyttas när hon kontaktade flyttfirman i Sollentuna.

Flyttfirma i Sollentuna gjorde flytten lättare

Lenas kompis Pia hade lovat att öppna för flyttfirman. Hon skulle visa vad som skulle med och vad som skulle lämnas kvar. Flyttfirman skulle sedan packa alla saker, till och med porslin och köksgeråd. Hon själv hade inget önskemål om att åka tillbaka. När dagen för flytten kom mötte Lena upp flyttlasset vid källarvåningen. Såg till att saker kom på plats. De hade gjort ett strålande jobb. Allt som skulle med var med. Inte en enda sak hade blivit tokig vilket i annat fall inte varit konstigt. De hade verkligen varit noga. Lena hade börjat packa in när det ringde på dörren. Där stod Pia med en ljuvligt doftande pizza och en flaska vin. Det skulle bli en bra kväll trots allt. Mer om en flyttfirma kan du hitta här: www.flyttfirmasollentuna.nu

14 Mar 2022