Så kan en målare i Stockholm rädda din mor-dotterrelation

De flesta tonåringar får svaret nej när de vill måla svarta väggar. Men varför? Det är ju bara att låta en målare i Stockholm måla om dem igen om ett tag.

Det finns en period i alla människors liv, då de tror att svarta väggar är en bra idé. Den perioden brukar ofta sammanfalla med tonåren. De allra flesta tonåringar får dock ett starkt nej till svar, på det önskemålet. Men varför det, egentligen?

Det finns faktiskt en hel livsfilosofi som menar att det är roligare att säga ja än att säga nej. Det kan mycket väl också gälla svarta väggar. För ärligt talat, har du verkligen sett hur svarta väggar faktiskt blir i ett rum? Är du inte det minsta nyfiken? Du som vill leva lite ska självklart låta ungen måla rummet svart.

Målare kan måla över svarta väggar

Det är faktiskt bara att måla om igen. Men när den svarta vurmen lagt sig, kan det vara idé att ha budgeterat för att hyra in en professionell målare i Stockholm. Svart är inte helt lätt att måla över för en lekman. För ett proffs är det naturligtvis inga problem. Jobbar man med färg är ingen färg för svår.

Kanske kan hela historien om de svarta väggarna utveckla sig till en fin familjesaga. Det är lätt att känna att en tonåring glider ifrån dig. Att gå dottern till mötes med färgen på väggarna i hennes rum, kan vara ett sätt att överbrygga den klyfta som ofelbart dyker upp någonstans runt 13–14-årsdagen. Kom i kontakt med en målare hos detta företag: malarestockholm.nu

12 Jul 2022