Så arrangerar du en fest i Stockholm

Bor du i Stockholm och vill arrangera en fest har du otroligt många möjligheter och alternativ att välja mellan. HÄr finns det alla sortst lokaler som man kan hyra för just detta ända mål. Man kan hyra in sig till exempel på Junibakcken, om man har många barn som ska komma. Då får alal barnen utnyttja hela Junibacken, åka tåget, äta i Pippis hus, och leka med Mulle Meck. Är det ett vxen kalas ka namn ha festen i Livrustkammaren. Ja, du läste rätt. Man kan ha festne i Livrustkammaren och kanske ha ettt tema med medeltida tema då man låter gästerna klä sig i tidsenliga kläder. Eller så kanske man vill åka ut med båt till skärgården och stanna till vid en brygga och dansa med myggorna på bryggan. SOm du ser är altenativen många bara man har fantasin till det.

Ordna fest med aktivitet

Vill du i stället fira festen tillsammans med en aktivitet, kan man alltid fira på en bowlinghall, simhall, eller varför inte en paintball-fest med paintball-aktivitet som en början på festen och sedan när man har sprungit färdigt och skjutit ner varandra kan man åka iväg och äta och dricka gott? Variationerna är många, som sagt och det är bara du och din budget som styr hur festen blir. Huvudsaken är att man vågar arrangera en fest och inte drar sig för det. Att fira är en viktig sak och ett sätt att bevara sitt viktiga nätverka va vänner och bekanta.

Man måste inte hyra dyra festlokaler

Man måste heller inte bara ordna till överdådiga fester som kosta skjortan. Man kan även ordna med en fest i sin egen trädgård. Har man en stor trädgård, då kan man bjuda in så mågna som 100-tal gäster. Man hyr bara bord och stolar. Man kan till och med hyra porslin så att det räcker till alla som du vill bjuda in. Säg att du fyller 50 och vill bjuda in alla dina vänner, bekanta, släktingar och vänner. Tänker du efter kan det snabbt komma upp till 100-talet gäster. Då kan man fira utomhus, och be gästerna klä sg för en lång sittning utomhus. Varför inte göra en fest lik, den i Sagan om Ringen, med ett fantastiskt fyrverkeri som kronan på verket? Du kommer att arrangera en fest som dina vänner, bekanta och släktingar kommer att tala länge om. Det är  mycket miljömedvetet att hyra in det som behövs. I Stockholm finns det hyrföretag som kan hyra ut allt som du kan tänkas behöva till din fest. 

6 Oct 2018