Proffsiga golvläggare i Stockholm

Att hyra in golvläggare i Stockholm handlar inte bara om att det ofta blir snyggare. Det brukar dessutom innebära en garanti om att golvet ska hålla länge.

Den vackra våningen i Stockholm hade inte varit i bruk på många herrans år och krävde en hel del omsorg. Allt var slitet och hade farit illa av att bara stå utan tillsyn. Paret Andreasson hade hyrt in hantverkare för att ta hand om hela renoveringen. Det vill säga allt utom en del.

Det handlade om golvet i den stora matsalen och angränsande finrum. Där skulle det läggas en ekparkett för att verkligen få tillbaka den gamla känslan. Golvet skulle gå perfekt ihop med resten av interiören. De var båda överens om att golvet skulle göras av proffsgolvläggare.

Golvläggare med klass

Frun Inger hade nämligen sett golv som lagts in hos några av hennes vänner i stan. De var så vackra att man knappt vågade gå på dem. Det syntes att golvläggare i Stockholm hade gjort ett magnifikt jobb. Både läggandet och lacket var klanderfritt. Hon skulle anlita samma golvläggare hade hon bestämt.

Bokningen gjordes, och när det var dags låste hon upp. Hon litade fullständigt på deras kompetens och behövde inte övervaka arbetet. Därför lät hon golvläggarna jobba i fred. När det gått beräknat antal dagar fick hon ett samtal om att det var klart. Hon åkte direkt till våningen och kunde inte låt bli att uppge ett litet tjut av lycka. Golvet var ursnyggt, var allt hon kunde tänka.

28 Jun 2022