När du behöver låssmed i Järfälla

Behöver du eller önskar du att få så gott som inbrottsskyddade lås? Det finns nämligen sådana dörrar och lås, som gör att det blir mycket svårt att ta sig in olovandes i en bostad, eller företagslokal. Stockholm är en stad, som har gått från att vara ganska så skonat från inbrott under 1970-talet, till dagens storstad med brott som begås mot både bostäder och företagslokaler. Vill man därför skydda bostaden och företaget är det med lås och dörrar som är så gott som ointagliga. Man kan installera kameror invid utgångarna, eller dörrögon, som det heter när man kan kika på den som ringer på dörren.

Detta kan en låssmed hjälpa till med

Bor man, eller arbetar man i Stockholm finns det minst ett 100-tal låssmeder som alla kan hjälpa till med att förstärka skyddet av sin bostad, eller om man har ett företag, installera säkrare dörrar och lås. En låssmed är någon som kan mer än bara kopiera nycklar. Många arbetar just med bättre säkerhetssystem också och kan ge råd och stöd för mer säkra fastigheter och bostäder. 

  1. Hjälp vid borttappade nycklar – vem har inte varit med om att tappa bort en nyckel? De flesta, har med största säkerhet varit med om det. Och har det inte hänt på grund av slarv, kan man ha blivit av med nycklar genom att någon tjuv har kommit över dem av ficktjuvar. Den som har varit med om att inte kunna komma in för att man har tappat bort nycklarna vet att det är då man behöver en låssmed som rycker ut, oavsett när på dygnet som det händer. Många låssmeder har alltså låsjour som det heter, när de rycker ut.
  2. Installera en dörrstängare – en automatisk dörrstängare är en montering som ser till att dörren stängs bakom en, när som helst. Har man händerna fulla med saker och behöver kunna stänga dörren och inte har möjlighet att räcka ut handen och stänga dörren hjälper en dörrstängare. Vill man se till att en dörr garanterat stängs efter varje besökare så är en dörrstängare självklar.
  3. Få lås på fönster – har man fönster nära markplan eller tillgängliga nära någon stege eller brandtrappa, vill man säkert att de fönster som man har i fastigheten är så säkra som möjligt. Då kan man se till så att de är det genom att installera fönsterlås som man bara kan öppna med en kod.
  4. Få säkrare dörrar – en låssmed kan även installera mer säkra dörrar genom att montera inbrottsskyddade lås och dörrar. Vill man kan man även vilja ha dörrögon, som kikhålen genom dörren heter. Då har man som privatperson alltid möjlighet att antingen låta bli att öppna dörren eller hinna förbereda sig innan man öppnar dörren.

Behöver du få tag i en låssmed i Järfälla? Läs då mer på: https://www.låssmedjärfälla.se.

29 Jul 2019