Mäklare på Östermalm hittar rätt spekulant

Din varsamt renoverade våning är en riktig pärla. Den är i toppskick. Anlita en fastighetsmäklare på Östermalm för att få den såld för den summa du vill ha.

När du har lagt ner en mindre förmögenhet på att återställa stuckatur, fixa till kakelugnen och putsa upp alla mässingsdetaljer, vill du säkert sälja lägenheten till någon som uppskattar den. Du hittar kanske inte rätt köpare sådär i brådrasket, men om du har tålamod så gör du en lönsam affär till slut.

Du kan få hjälp av en fastighetsmäklare på Östermalm som håller koll på marknaden och som tipsar dig när det dyker upp en seriös köpare som älskar gamla våningar lika mycket som du. Fiskbensparketten kanske är original och du har bara slipat den och valt en ny ytfinish på den. Ett sådant golv är ett gediget hantverk som har lagts med stor precision.

Mäklaren kan värdera rätt

För att behålla stilen i en gammal våning kan man köpa nytillverkade möbler som ser gamla ut. En helt ny gasspis kan se ut på det traditionella sättet, och den är inte billig att installera. Det är mycket som tillverkas i retro design, som till exempel badkar med tassar.

Självklart håller prestandan högsta skick i kranar och toaletter, även om utseendet är klassiskt. Numera är det snålspolande duschmunstycken man vill ha, och lampor är led-ljus eftersom det är så strömsnåla ljuskällor. Har du renoverat din lägenhet på ett smakfullt och genomtänkt sätt, är det bara en tidsfråga tills mäklaren har sålt den.

9 Aug 2022