Ljudisolering i Stockholm skapar en bättre arbetsplats

Skapa en behagligare arbetsmiljö med professionell ljudisolering i Stockholm. Hitta högklassiga absorbenter och isoleringsmetoder som passar er verksamhet bäst. Mer om det här.

Vem är det som är bäst på ljudisolering i Stockholm? Om detta tvista de lärde. Så klart är den frågan omöjligt att svara på, men det går att hitta oerhört duktiga experter på området i närheten om man letar lite. För att hitta de som kan erbjuda de bästa absorbenterna och som kan tipsa om den bästa konfigurationen för just er arbetsplats behöver ni inte springa benen av er. Nedan kan ni läsa lite om vad man ska tänka på när man ljudisolerar på jobbet och vad som fungerar respektive inte fungerar. Vi mår inte bra av konstant buller. Det bidrar till en stressig och ibland rent hotfull miljö, eftersom vår hjärna uppfattar höga ljud som potentiella faror.

Ljudisolering – do’s and dont’s

För att slippa ha ljudpolisen springandes på kontoret med sin decibelmätare kan ni installera så kallade akustiktak som hindrar ljudet från att studsa mellan tak och golv, samt absorptions- skärmar som kan dämpa ljudet av till exempel bullriga maskiner. Att bara använda sig av det senare fungerar inte. Ljudet kommer ändå att studsa mellan golv och tak och skärmarna blir verkningslösa. En kombination av de båda kommer däremot att fungera bättre. Många ljudabsorbenter går också att köpa i olika färger och former, så man kan skapa en estetiskt tilltalande arbetsplats samtidigt som man effektivt dämpar den generella ljudnivån.

24 Apr 2022