Låssmed med jour i Järfälla

De flesta som jobbar som låssmed i Järfälla håller sig med jourtider. Inte minst för att de ska kunna släppa in kissnödiga kroggäster som låst sig ute nattetid.

Inte gråta. Det är superlätt att låsa sig ute. Men problemet är snart avhjälpt. För du har väl kommit ihåg att lägga in journumret till din närmaste låssmed i telefonen? Bor du i Järfälla finns det ingen anledning att ringa en låssmed på Södermalm. Nu är det snabba puckar som gäller.

Särskilt om du lyckats låsa dig ute efter ett trevligt långbesök på krog eller restaurang. Det är inte alltför ovanligt att gäster på dylika etablissemang är lite kissnödiga när de anländer till sina hemadresser. Och att då inte kunna ta sig in i lägenheten? Aj, aj. Skynda på nu, låssmeden.

Håll dig i väntan på din efterlängtade låssmed

Det är ovanligt att en låssmed i Järfälla inte håller sig med journummer och kan komma och släppa in dig i ditt hem vid alla möjliga tidpunkter på dygnet. Att låsa sig ute är nämligen inte något som endast händer under kontorstider. Tvärtom. Det är vanligare att det händer utanför kontorstid.

Och det är ju dessutom då som folk har svårare att lösa problemet själv. Att försöka ta sig in i sin låsta lägenhet för egen maskin, utan nyckel, nattetid löper mer risk att väcka misstankar om kriminell aktivitet än om du gör det på dagen. Bättre att vänta in låssmeden. Kissa i en buske om du måste!

13 Sep 2022