Laddstation i Stockholm gynnar dig med elbil

Att det börjar sättas upp en och annan laddstation i Stockholm är en fördel för dig som har köpt eller tänker köpa en elbil av något slag. Även en hybrid.

För dig som vill värna om naturen och skapa en hållbar framtid kan ett av alla steg vara att skaffa en elbil. Det kommer göra att du slipper avgaser och allt buller som kommer av att bilar susar fram på våra vägar. Tänk bara så mycket tystare det kommer bli vid varje övergångsställe.

Buller är en orsak till att många människor inte mår så bra. Men det är nog inget mot vad alla avgaser gör med din kropp. Kan du tänka dig hur det skulle vara att gå omkring i en stad utan vare sig buller eller avgaser? Tyst, lugnt och skönt. Lite friskare luft att andas in i lungorna. En trevlig tanke.

En laddstation är bra att ha tillgång till på många ställen i Stockholm

Om ett samhälle ska fungera behöver det vara smidigt i vardagen. Med hjälp av elbilar kan du och andra skapa ett större flyt i vardagen. Dessa kan du ladda på alla möjliga ställen där du befinner dig. Hemma och på arbetsplatsen är några av de allra viktigaste ställen en laddstation kan placeras på i Stockholm .

Det kommer även att bli möjligt att ladda vid köpcentrum och vid butiker inom dagligvaruhandeln. Laddstationer finns redan på plats i åtskilliga bostadsrättsföreningar och vid avfarter strax intill motorvägar som leder till Stockholm. De finns överallt utanför Stockholm och snart överallt inom stadens centrum. Läs mer om varför fler laddstationer bör installeras: laddstolpestockholm.com

3 Sep 2022