Konsten att söka akut tandläkare i Stockholm

Att få akuta problem med tänderna kan kräva att man bokar en akut tandläkare i Stockholm. Här följer de bästa tipsen på hur man hittar akuttandläkare.

Att söka akut tandläkare i Stockholm kan låta som ett enkelt uppdrag. Nu följer några tips på hur man lyckas hitta en akutmottagning i Stockholm. Man kan börja med ett gammalmodigt sätt och leta upp en telefonkatalog från 1900-talet. Har man tur så finns tandläkarkliniken man hittar fortfarande kvar. För att hitta en telefonkatalog i dag får man nog leta i närmsta bibliotekets magasin. Ju senare års upplaga av telefonkatalogen desto större chans att tandläkaren finns kvar.

Att hitta akut tandläkare

Nästa alternativ är att fråga en annan person. Det kan vara någon i närheten eller en okänd person på gatan. Har man tur så är personen stockholmare och vet var man hittar en akut tandläkare när man behöver det. Dock är det ju ganska stor risk att det är en turist som flanerar fram i ledigt manér och inte har koll på någon mottagning alls.

Då är det nog bättre att fråga bibliotekarien när man ändå letar efter antikviteten telefonkatalogen. Bibliotekarier är fantastiska personer som har koll på många olika saker. Med lite tur så får man också ett fint boktips som bonus på vägen. Måhända det blir en faktabok om tänder och tandläkare, eller barndomsklassikern Karius och Baktus.

Fungerar inget av ovanstående så är det nog lika bra att googla fram informationen. Att söka på internet borde varit det första förslaget från början helt enkelt. För att smidigare hitta en akuttandläkare, gå vidare till denna hemsida: www.akuttandläkarestockholm.net 

21 Mar 2022