Köp billig ved i Stockholm

Att elda i egen eldstad kan vara ett uppvärmningssätt som är både hemtrevligt och ekonomiskt. Ett tips – det finns billig ved att få tag på i Stockholm.

I tider med höga priser på el och gas så är det många som funderar över alternativa lösningar för att värma upp bostaden. Om du har en braskamin eller kanske rent utav en gammal kakelugn som fortfarande fungerar så ligger det nära till hands att vilja elda i den. Det är ett alternativ som är hemtrevligt och som också kan vara energieffektivt, förutsatt att du har en väl utformad eldstad. Om den inte använts på länge så tänk bara på att låta en sotare se över den så att det inte uppstår brandfara.

Ett aber är förstås också att du måste få tag på ved att elda. Det kan visa sig vara nog så besvärligt och dyrt. Men det finns faktiskt billig ved i Stockholm för den som vet var man ska leta.

Fri hemleverans av ved

I Stockholm finns det nämligen vedleverantörer som erbjuder just detta – billig ved. Dessutom kör de hem den till dig utan kostnad. Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är faktiskt dagsens sanning.

Du får veden i 40 literssäckar. Dessa väger omkring 13 kg och du kan själv bestämma om du bara önskar en handfull säckar eller flera tiotals. Om du har plats att förvara så många, till exempel i ett vindsförråd, så är det naturligtvis väldigt praktiskt.

19 Oct 2022