I Solna finns akut tandvård av högsta klass

Behöver du akut tandvård i Stockholmstrakten finns den bästa kliniken i Solna. Kunniga och hjälpsamma tandläkare får rätt på tänderna utan onödiga kostnader.

Har du varit med om att en tand gått sönder? Om inte så kan du tyvärr räkna med att det händer någon gång under din livstid. De allra flesta får någon gång problem med tänderna. En del problem går att förebygga. Om tandhygienisten eller tandläkaren ser en skugga på röntgenbilderna kan det betyda ett kariesangrepp. Men med rätt insatser behöver det inte bli ett hål som behöver lagas.

Alla besvär är inte lika förutsägbara. Det finns tandbekymmer som kommer som en blixt från klar himmel. Ena stunden njuter man av en gryta gjord på de mest underbara kryddorna. I nästa stund svär man över att inte alla kryddor var malda som de skulle och att en tand gått sönder med ett otäckt ljud.

Akut tandvård – inte så hemskt som det låter

Om en tand ryker så får man helt enkelt kontakta en tandläkare. Eftersom vanliga tandläkartider kan behöva bokas månader i förväg ska man be om en akuttid. Först och främst måste man utvärdera skadan – hur illa är det och hur dyrt blir det?

I nästa steg får man se på behandlingsmöjligheter. Hittar man en klinik med bra service går det lätt. I Stockholm med omnejd kan det vara mycket värt att ta sig in till akut tandvård i Solna, där det finns rätt sorts specialister för att ta hand om brådskande fall. Med gott öga så kan tandläkaren snabbt se vad som behöver göras, och det är inte alltid så farligt. Har man tur gör man en lagning och kan gå hem samma dag med hela tänder!

3 Jul 2022