Hyra buss i Stockholm för långresa

Hyra buss i Stockholm innebär inte bara att åka runt i staden på guidad tur. Bussarna kan dessutom ta sina resenärer till spännande resmål runt om i Europa.

Gruppen av nyfikna vinälskare hade växt sig stor genom åren. Det innebar att de behövde större och större lokaler då många ville följa med på evenemangen som anordnades. På en av träffarna var det flera som uttryckte sin önskan om att kunna åka på en vinresa någonstans i Europa.

De insåg att de var en så pass stor grupp att de kunde hyra egen buss skräddarsydd efter gruppens egna önskemål. En av medlemmarna talade om ett bussbolag hon åkt med till Holland. De arrangerade även vinresor. Kanske gick det att boka egen resa där? Medlemmen Anna tog sig an uppdraget att höra sig för.

Hyra buss för vinresa till Frankrike

Nästa träff kom Anna med glädjande besked. Hon berättade om den resa som bussbolaget erbjöd och förklarade att det var möjligt att göra ändringar när de bokade hela bussen. Resa, boende, mat och vinprovningar var inkluderade i priset. Flera vingårdar skulle besökas varav en var i Champagne. Vid den upplysningen glittrade Annas ögon lite extra och alla nickade gillande.

Det bestämdes att informationen skulle skickas per mejl så att alla kunde ta ställning. Själv skulle Anna hyra buss i Stockholm. På det datum som satts som sista bokningsdag skulle hon kontakta bussbolaget för att bekräfta hur många som ville följa med. Som det kändes nu kunde ingen tänka sig att stanna hemma från ett sådant äventyr. Hyr en buss via denna hemsida: www.ekmanbuss.se

8 May 2022