Hitta snygga säkerhetsdörrar i Stockholm

Bra säkerhetsdörrar håller tjuvarna borta men skyddar även mot farlig brandrök. Här kommer några användbara tips för er i Stockholm som ska köpa ny ytterdörr.

Länge fanns det bara den klassiska mörkbruna säkerhetsdörren på marknaden, men så är det inte längre. Idag kan en säkerhetsdörr se ut på många olika sätt för att passa olika typer av hus och arkitektur. Säkerhetsdörrens främsta funktion är förstås att den kan stå emot ett inbrottsförsök bra, och förhindra att farlig brandrök kan komma in vid en eldsvåda. Men på köpet får man också en dörr som stänger ute matos, störande ljud och som även isolerar mot kyla. En säkerhetsdörr kostar givetvis en del men det är en bra investering som ofta ger bättre sömn och minskad oro för inbrott. Med rätt säkerhetsdörr ökar också värdet på bostaden.

Så ska bra säkerhetsdörrar vara

Är man en bostadsrättsförening, privatperson, eller ett företag som vill öka på säkerheten kan nya säkerhetsdörrar vara en god lösning. Det kan vara smart att först kolla runt bland några olika företag som specialiserat sig på säkerhetsdörrar i Stockholm för att se vad de har att erbjuda. Jämför design, funktion och pris för att hitta den säkerhetsdörr som passar både plånboken och stilen på huset. Ska säkerhetsdörren monteras på en villa kan det vara smart att också titta på dörrens u-värde så att man får en säkerhetsdörr som isolerar bra även mot kyla. Då kan säkerhetsdörren även bidra till att minska behovet av uppvärmning och sänka energikostnaderna.

18 May 2022