Hantverkare skapade reda i Stockholm

Vid inflyttning i ny bostad, speciellt en lägenhet, upptäcker man ofta att det inte finns förvaring. Då kan en hantverkare i Stockholm bygga en garderob.

Att hitta en lägenhet i Stockholm är inte det enklaste. Särskilt om man vill ha en hyra som man har råd med. Så många gör som Anna, köper en liten lägenhet med vad man brukar kalla potential. Men för att det skulle fungera att bo på en så liten yta behövdes förvaring.

Hon vred och vände på idéer för att komma på hur hon skulle få plats med garderob eller en byrå. När hon höll på att ge upp fick hon tips om en hantverkare som var hur duktig som helst på att komma på smarta idéer när det gällde förvaring. Så hon kontaktade honom för att boka in ett möte.

Hantverkare med oanade talanger

Det fanns en hel del hantverkare i Stockholm, men Anna hade valt det företaget som hon hört bra saker om. Mötet blev intressant då hantverkaren hade en hel del idéer. Bland annat att man kunde ta ena änden av sovrummet och bygga en stor garderob med möjlighet att både hänga och lägga kläder och annat.

Förutom det visade han hur han kunde bygga förvaring i hallen som även kunde tjänstgöra som hallbord. Som om inte det var nog skulle det bli hyllor i köket där det kunde ställas burkar med mjöl och socker med mera. Alla tipsen var fantastiska och det var bara för Anna att säga ja.

13 Sep 2022