Gör en överlåtelsebesiktning i Stockholm

Är du i fasen att köpa eller sälja en fastighet i Stockholm? Då är det läge att genomföra en överlåtelsebesiktning för att få veta allt om fastigheten.

Det är mycket som människor inte ser med blotta ögat. Det behöver inte vara att någon faktiskt försöker undangömma något. Ibland är det helt enkelt sådant som ingen är medveten om, men som kan ge stora problem. Det kan handla om vad som helst och det kan orsaka förödelse.

Detta gäller även i alla fastigheter. Det är mycket som inte går att se och som ingen kanske tänker på över huvud taget. Däremot kan det skapa många problem för nya ägare av fastigheten. Ska du köpa eller sälja en bostad är det därför dags att få en besiktningsman att titta närmare på fastigheten.

Hitta dolda brister med en överlåtelsebesiktning

Alla fastigheter har brister. Det spelar ingen roll om det är nybyggnationer eller äldre hus. Det finns alltid några svagheter. Det behöver inte ens vara befintliga skador eller problem, utan sådant som kommer att skapa svårigheter i framtiden. Dessa är också brister och sådant som nya ägare behöver veta innan de flyttar in.

Därför är det mycket viktigt med en överlåtelsebesiktning i Stockholm. En besiktningsman kommer då till fastigheten och under några timmar går hen igenom allt. Besiktningsmannen är utbildad och vet vad hen letar efter. Därför kommer även dolda brister hittas och du kommer att få veta allt om fastigheten. För både säljare och köpare blir besiktningen något som kan få dig att känna dig lugn och trygg.

26 Jun 2022