Golvslipning ger möjligheter i Stockholm

Att man kan fräscha upp golv som sedan länge tappat sin forna glans vet de flesta. Men med golvslipning kan man även rätta till olycksfall i Stockholm.

Kristina satt i bilen på väg till sin faster för att vakta huset. Fastern skulle åka på en månads semester. Huset låg i en förort utanför Stockholm vackert inbäddad i en skogsglänta. Kristina hade ofta drömt om att få vara i huset ensam och njuta av den omgivande naturen samtidigt som hon skulle skriva på sin nya roman.

Hon vinkade av faster Eva och satte sig på altanen med en kopp kaffe. Solen värmde och luften var klar. Men det skulle bara gå en vecka innan lugnet övergick i oro. Sovmorgonen hade varit nödvändig efter festen igår. Hon hade bjudit hem sitt tjejgäng och dansat hela natten. Det var när hon vaknade hon möttes av katastrofen.

Golvslipning som gåva

Parketten i vardagsrummet var fullt av små hack och minnet sade henne att kylan jagat in dem. Där hade dansen fortsatt. Då altanen var utanför rummet hade de bara dansat in i sina högklackade skor. Förtvivlad ringde hon till mamma. Hon blev inte arg utan sa skrattande att nu kunde de ge fastern en golvslipning i Stockholm.

Hon hade rätt. Fastern skulle fylla femtio år en månad senare. De kontaktade en golvläggare som kom och slipade samt lackade golvet. Fastern upptäckte detta direkt hon kom hem då golvet hade varit i stort behov av golvslipning. De räddade upp situationen genom att förklara att detta hade varit enda tillfället att göra det utan fasterns vetskap. Kom i kontakt med en erfaren byggfirma här: wasaparkettservice.se

7 Nov 2022