Förenklad tillställning med catering

När det är dags för en tillställning så är det mycket att göra och att tänka på. Därför är det många som väljer att använda sig av catering för matlagning.

Catering är något som har funnits under väldigt många år, men som på senare tid har fått en extra blomning. Om man ska ha en tillställning så är det mycket att tänka på. Ett tema ska kluras ut. Inbjudningar ska skickas ut. Lokalerna ska piffas. Och kanske ska man även ha någon typ av underhållning.

Om man själv ska laga maten så får man knappt någon tid med sina gäster. Därför är det idag många som väljer att anlita catering för all mat. På det viset kan man själv välja hur mycket man vill lägga vid sidan om själva matlagningen. Kanske vill man göra vissa delar eller inget alls.

Hämtmat eller catering

Vad är det då som skiljer sig mellan hämtmat och catering? I vissa fall ingenting, och i andra fall mycket. Om man väljer att hämta mat från en restaurang så kanske man kan få samma mat som man får från en catering, men de flesta cateringföretag brukar erbjuda kunder att själva välja vilken mat de vill ha, medan en restaurang har sin fasta meny.

Hos en catering kan man dessutom också ofta få maten levererad, och i vissa fall även serverad. Det finns ofta möjligheten till att låna bestick, glas och tallrikar. Och cateringen står även för disken. Men det finns egentligen gränslösa möjligheter för vad en catering kan erbjuda.

5 Oct 2022