Förebyggande bilservice i Märsta

Det är lätt att spara pengar genom att hoppa över en bokad bilservice i Märsta. Tyvärr kan det straffa sig när bilen går sönder eller någon del slitits ut.

Eva hade länge letat efter en ny bil. Det var länge sedan hon haft en stående på garageinfarten då ekonomin inte tillåter den lyxen. Nu hade turen äntligen vänt och jakten på den nya familjemedlemmen kunde börja. Denna gång skulle det bli en nyare bil som inte krävde reparationer i tid och otid.

Valet föll på en röd liten Toyota. Den såldes på en auktion där den forne ägaren varit en gammal man som mest hade putsat på den i garaget. Miltalet var lågt och serviceboken noga ifylld varje år. Det fanns inget att fundera på och redan samma dag stod pärlan på hemmaplan.

Bestämmer sig att fortsätta bilservice i Märsta

Evas alla tidigare bilar hade haft många år på nacken. Det i sin tur innebar att kostnaderna för reparationer hade grävt djupa hål i hennes redan så ansträngda ekonomi. Allt blev en ond cirkel som verkade omöjlig att bryta. Men nu hade hon chansen att ändra på det. Och den skulle hon ta.

Det första hon gjorde var att se efter i servicehandboken. Sedan gick hon in på internetbanken och såg till att göra en överföring till ett bilkonto hon skapat. Där skulle hon spara till framtida kostnader för sin pärla. Bland annat en årlig bilservice i Märsta som hon var fast besluten att göra. Hon skulle ta hand om den här bilen.

11 Apr 2022