Fixa gästrummet med en målare från Stockholm

Är det äntligen dags att fixa till gästrummet? En målare från Stockholm kan lyfta det där extra rummet från skräprum till rummet man stolt ger sina gäster.

Alla som bor i ett något större hus har ett sånt där rum som man liksom inte vill kännas vid. Det står där med dörren på glänt och värmen avstängd. Då och då trycker man in någon ny sak som man inte annars vet var man ska göra av. Ingen går in där. Ingen vågar.

Det har alltid hetat att: “En dag ska vi fixa till det där rummet. Det kanske kan bli ett gästrum”. Men alla vet att det är en myt. En saga som går i familjen. Men ingen tror på riktigt att det en dag verkligen kommer att bli så. Kan det inte vara dags att förverkliga den där sagan?

Låt en målare göra sagan om ett gästrum verkligt

Släng er på luren till en målerifirma i Stockholm. Boka en tid när de ska komma och sedan kommer ni inte undan. Ni måste bege er in i rummet och röja ut. Gå tillsammans. Förankra er vid ett rep så att ingen kommer bort. Ta på handskar och skyddsglasögon och börja röja!

När dagen så är kommen kommer ni att ha ett i stort sett tomt rum som målaren från Stockholm kan höja till ett fantastiskt gästrum. Det blir som att få ett helt nytt rum i huset och inte ett hål in till en mörk dimension vars namn man inte får nämna.

6 Apr 2022