Finns det gokart i Stockholm?

Det finns möjlighet att köra gokart i Stockholm. Inte precis i den centrala delen av stan, men med en liten bil- eller busstur når du lätt en gokartbana.

Tänk vad roligt att dra iväg på en tur med kompisgänget för att åka gokart. Strax utanför Stockholms stad ligger det en och väntar på att du ska ta den i besittning. Gokart är annars något som tidigare legat ute på landsbygden, men nu är det möjligt att hitta en bana nära stan.

Att köra gokart är roligt och utmanande på samma gång. Det är trots allt en fartfylld och därmed en lite riskfylld sport. Här krävs det att du bedömer avstånd och hastighet med iskallt huvud. Har du is i magen och sunt förnuft tar du inga onödiga risker. Du är där för att ha roligt helt enkelt.

Gokart är nu tillgängligt för de som bor i närheten av eller i Stockholm

Att köra gokart kan ge dig kunskap som är bra för dig resten av livet. Men det är inte bara du som kan ha nytta av att köra gokart. Dina barn och barnbarn kommer kunna dra nytta av att träna på en gokartbana. Det är en spännande sport som kräver sin förares fulla uppmärksamhet.

Tänk dig hur utvecklande det är att ta med dina småttingar och låta dem köra lite, innan de har blivit så stora att de får köra något annat. De tränar uthållighet och koordination tillsammans med koncentrerat fokus, riskbedömning och helhetsuppfattning av olika kniviga situationer.

1 Nov 2022