Bråttom till akuttandvård i Solna när tanden åkt ut

Akuttandvård i Solna hjälper dig som slagit ut en tand. Ring på en gång och skynda dit. Ju snabbare du får hjälp, desto större chans att få behålla tanden.

Hakan i asfalten och tanden i handflatan. Det var inget bra slut på en rolig kväll, tyckte Bengt. Han var dessutom alldeles för gammal för att ge sig ut på sådana här krogrundor. Det kände han nu. Som tur är var han inte alldeles yr i bollen. Han hade nog sinnesnärvaro att stoppa tillbaka tanden på sin plats.

Sedan ringde han sin kompis Lars, som jobbade som tandläkare. Lars bad honom lägga på med en gång och ringa till akuttandvården i Solna i stället. Det var ju där Bengt befann sig. Tandläkar-Lars kunde inte göra mycket över telefon från Boden. Ett bra råd, skulle det visa sig. Akuttandvården i Solna svarade på första signalen.

Akuttandvård hjälper dig så fort de kan

När du slagit ut en tand kan akuttandvård i Solna hjälpa dig direkt. Det är viktigt att du kommer in så fort som möjligt. Det finns faktiskt chans att din egna tand går att sätta tillbaka igen. Och precis som Bengt gjorde, är tandens plats i munnen också bästa stället att transportera den på.

Gör rent från grus och damm och tryck tillbaka bara. Då ger du akuttandläkarna de allra bästa möjligheter att göra ett bra jobb med dina tänder. Och oroa dig inte. Akuttandläkare är rutinerade. De har sett allt. Ingen kommer höja ett endaste ögonbryn över din belägenhet.

13 Jul 2022