Anlita en arborist i Stockholm

Har träden fått växa fritt alldeles för länge och behöver beskäras? Eller behöver ni hjälp med att fälla ett träd i Stockholm? Anlita i så fall en arborist.

Träd behöver omvårdnad för att bli starka och motståndskraftiga mot sjukdomar. Planterar man nya träd måste man se till att de får en bra start och man kan behöva tillsätta lite extra näring. Men man måste också se till att trädet får tillräckligt med vatten tills rötterna har etablerat sig ordentligt.

Ska man anlägga en ny trädgård och plantera träd och buskar kan det därför vara en god idé att ta hjälp av en arborist. Detta eftersom behoven kan skilja mellan olika träd och en arborist kan hjälpa till att välja ut passande träd. Vissa träd tycker mer om skugga, medan andra mår bättre av mycket ljus och sol.

Rut-avdraget gäller då man anlitar en arborist

Har man många fruktträd i sin trädgård och vill få mycket frukt måste man beskära träden. Men det är viktigt att detta görs vid rätt tidpunkt på året och på rätt sätt. Beskär man träden fel kan det få motsatt effekt och träden kan ta skada och i värsta fall dö.

Är man osäker på hur man ska gå tillväga då man beskär träd är det därför bättre att man anlitar en arborist. När man anlitar en arborist i Stockholm som privatperson kan man dra av en del av kostnaden genom rut-avdraget. Men man ska ändå alltid jämföra priser genom att ta in kostnadsförslag från några olika arborister.

9 May 2022